PROGOVORIO ARKANOV SIN: Evo šta ne želi, a šta želi od Cece

Najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana, Mihajlo udario je na Cecu Ražnatović putem medija i otkrio da od nje ne želi nasljedstvo.

Najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana, Mihajlo udario je na Cecu Ražnatović putem medija i otkrio da od nje ne želi nasljedstvo. 

Već godina se priča na koji način je Ceca dobila najveći dio imovine Arkana, zbog toga je Vojin već duže vremena blati njeno ime u javnosti. Mihajlo također tvrdi da je oštećen ali da ne želi ništa od imetka koji je njegov otac stekao baveći se kriminalom. 

- Što se tiče raspodjele oštećen sam nakon smrti oca i nije mi žao zbog toga. Ne želim da budem vlasnik imovine koju je stekao nečijom krvlju. Moj otac se bavio kriminalom, bio je komadant SDG poznatiji u narodu kao Arkan. On je moj otac i ja to vijenim kakav god da je bio ipak je otac. Samo nikad neću poštovati to čime se bavio. Od Cece ne želi novac kao ni imovinu. Ali želim da istina izađe na vidjelo- rekao je Mihajlo. 

Gdje su ostala Arkanova djeca

Djeca Arkana su raštrkana po cijelom svijetu. Zbog svađe oko nasljedstva nisu u baš dobrim odnosima, skoro da se i ne poznaju ali Mihajlo se čuje sa nekima. 

- Od sestara i braće u kontaktu sam sa Sofijom, ona živi u Belgiji. Nju kao i mene ne zanima nasljedstvo. Sa Milenom i Mašom se čujemo često telefonom, ali sa Anđelom se nisam čuo dugo, znam da Ceca ima uticaj na nju veliki. Sa Nikolom i Vojinom nisam u kontaktu. Vojin me ne zanima, neka radi i priča šta hoće, on je vazduh za mene. A sa Nikolom ću stupiti u kontakt iako me njegov brat blizanac jako uvrijedio- kaže Mihajlo.